Bestemmingen van Ryanair

Toen enkele jaren geleden Ryanair nog niet zo bekend was, vlogen ze maar minimaal vanaf een aantal kleine vliegvelden in Europa. Zoals ook op de pagina wat is Ryanair staat, is het ontstaan door het idee van het gebruik te gaan maken van militaire luchthavens die op dit moment niet meer worden gebruikt. Elk jaar breidt deze vliegmaatschappij hun aantal bestemmingen uit. Hieronder is een kaart waarop alle bestemmingen staan vermeld. Klik op de afbeelding om een grote kaart te krijgen of boek direct een vliegticket van Ryanair met korting via iDeal.

ryanair bestemmingen

Bestemmingen 2013

Vanwege de winterperiode heeft Ryanair een aantal vluchten minder opgenomen in het schema. Dit gebeurt omdat veel minder mensen vliegen binnen Europa en kiezen voor een bestemming verder weg. Vanaf medio april 2013 komen alle bestemmingen weer op de site te staan en vanaf dan zijn deze ook te boeken.

Alle Ryanair bestemmingen

Op dit moment heeft Ryanair 165 verschillende bestemmingen binnen Europa. En het is nog steeds aan het uitbreiden. Elk jaar komen er een aantal nieuwe vliegroutes bij. Een overzicht is te vinden op de website van Ryanair. Ook maakt Ryanair een verdeling tussen vliegroutes die het hele jaar geldig zijn, zomerroutes en winter routes. Op het plaatje zijn een aantal routes met een rode blok; dit zijn de routes die een speciale prijs hebben. Zoals ook op de intro pagina van ryanair met ideal staat, kan het zo zijn dat een een tijdelijke aanbieding op de website verschijnt. Je kunt bij ons hier direct een ticket op boeken.

Nieuwe bestemmingen voor nieuwe seizoen
Elk jaar komen er een heleboel vluchten bij. Dit heeft te maken met de uitbreidingen die het team van Ryanair voor ogen heeft. De belangrijkste vraag voor hen is welke vliegvelden niet genoeg presteren en of ze hier iets aan kunnen doen. Soms kan het helpen om enkel een aantal interessante bestemmingen toe te voegen of gewoon een nieuw vliegveld zoeken. Wij hebben al eerder op onze website vermeld dat Ryanair kiest voor goedkope vliegvelden, vaak die niet meer gebruikt worden voor de burgerluchtvaart. Hierin scheelt het enorm in de kosten voor zowel Ryanair als vliegmaatschappij als voor de reiziger. Zo zijn er ook voor 2013 weer een heleboel veranderingen op komst, die voornamelijk te maken hebben met het openen van nieuwe vliegvelden. De planning is om ongeveer 100 nieuwe bestemmingen (inclusief heen- en weervluchten) in te plannen. Via de website van Ryanair is een geheel overzicht gegeven, wij geven alleen de belangrijkste luchthavens en nieuwe bestemmingen van Ryanair voor 2013 weer. Dit doen wij altijd per 2 maanden zodat het geheel overzichtelijk blijft. Boek alvast voor de nieuwe bestemmingen in 2013 een vliegticket van Ryanair met iDeal via onze partner Worldticket Center.

Goedkope Reisverzekering

Ryanair tickets met iDeal